avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare coduri caen secundare la pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare coduri caen secundare la pfa

Care sunt procedurile pentru ca un PFA oftamologie sa poata vinde si rame de ochelari (in afara de consultatii , tratamente etc.)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:14, 17 Februarie 2012
Pfa-ul poate avea pe langa activitatea principala si una secundara prin care puteti sa comercializati rame si accesorii dar si una de servicii de montare lentile, daca credeti ca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 9% miri12 miri12 Buna ziua, Am o firma care comercializeaza lentile corectoare, rame de ochelari de vedere, accesorii pentru ochelari, lentile de contact sisolutii de ... (vezi toată discuția)
Pfa caen-uri ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, ma puteti informa in legatura cu cate coduri CAEN poate avea un PFA? Eu vreau sa-mi deschid optica si nu stiu daca pfa-ul poate avea servicii de ... (vezi toată discuția)
Tva 9% gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Am rugamintea sa ma lamuriti, lucrez la o optica, la rame si lentile pot sa aplic tva 9%?art.141 alin(1), HG NR.44/2004 , Legea 571/2003 privind ... (vezi toată discuția)