Ce pote sa faca un salariat incadrat la un magazin ca inputernicit anlist credite pentru o banca ,care a anuntat un concurs pentru un numar de 6 dosare credit finalizate/luna primeste un premiu de 500 lei iar patronul il face sa dea o declaratie pe propie raspundere ca ,,subsemnatul declar ca premiul castigat de mine sa fie virat d-lui patron ,, si banca da banii patronului Ce poate face caci nu am mai auzit asa ceva ...
A dat o prima declaratie la un premiu castigat in aprilie 2011 iar in luna noiembrie patronul a trimis la banca aceeasi declaratie(adica cea din aprilie) fara ca el sa stie iar banca i-a virat lui banii Am inteles ca patronul nu figureaza pe nici un contract Deci problema nu este cu lacomia patronului ci cu banca .
Nu stiu ce banca face asemenea lucru.. oricum trebuie in acest caz verificat daca banca a primit documentul datat in aprilie si in luna noiembrie sau nu.. si eventual daca vreun angajat al bancii nu este in cardasie cu patronul....
Este oricum mi se pare foarte ciudata (sa nu spun suspecta) toata treaba de care povestiti...
Teapa bingo romania
McLush
Buna ziua,
Nu stiu daca am postat unde trebuie dar poate ma ajuta cineva.
In luna februarie 2014 am castigat la emisiunea BINGO ROMANIA difuzata pe Kanal ... (vezi toată discuția)