avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Teapa BINGO ROMANIA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Teapa BINGO ROMANIA

Buna ziua,

Nu stiu daca am postat unde trebuie dar poate ma ajuta cineva.
In luna februarie 2014 am castigat la emisiunea BINGO ROMANIA difuzata pe Kanal D, la premiile telefonice si conform contractului trebuia sa incasez in cont suma de bani dupa 90de zile. Au trecut cele 90 de zile, banii nu au veni, i-am contactat, m-au dus cu vorba 2-3 saptamani (ca s-au decalat platile) iar acum am aflat ca emisiunea a fost inchisa iar banii ii voi primi dupa data de 15 sept 2014 cand se v-a reia emisiunea. Detin un proces verbal de la dansii cu suma si data la care trebuia decontat premiul.Cu siguranta emisiunea nu v-a mai aparea,
Unde sa ma adresez? politie, judecatorie, ANPC?
sunt multi oameni in aceasta situati.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristinavoinescu , utilizator 14:02, 18 Iunie 2014
Buna ziua,

In prima faza sesizati ANPC, apoi, daca este cazul, instanta de judecata.
Au trimis un reprezentat la mine cu un nou contract in care se stipula ca vor face plata in 4(patru)luni de la data semnarii noului contract. Am refuzat sa-l semnez.
Am facut o plangere la ANPC, si voi face si o plangere la tribunalul Ilfov.
Intre timp "Bingo România" şi-a cerut insolvenţa.
Nu stiu de ce vroiau sa semnez alt contract, cu alt termen de plata daca ei au cerut insolvenţa?!?!?
Buna ziua,
Trebuia si eu sa incasez de la ei un premiu pe 30 aprilie 2014, daca si-au cerut insolventa( [ link extern ]
) trebuie sa ma inscriu la masa credala sau sunt inscris automat?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2014
cristi1j, utilizator
Buna ziua,

Luati legatura cu administratorul judiciar numit si inscrieti-va in termen la masa credala. Nu depasiti termenul si achitati taxa de timbru de 200 ron.
Buna seara!! Mc lush acelasi lucru l-am patit si eu din pacate!!ar trebuie sa ne unim mai multi si sa facem ceva,o solutie trebuie sa existe...un numar de telefon se poate?

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe tel ca am castigat 20000 de euro! utiliz13 utiliz13 Buna E urgent am primit un mesaj pe tel de la Super Bingo Metropolis si spunea ca am castigat 20000 de euro si pentru a intra in posesia premiului trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problemă puţin mai deosebită la care aş ... atentu atentu Bună ziua, Am o problemă puţin mai deosebită la care aş dori un sfat, o părere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2022 un post de radio din ... (vezi toată discuția)
Probleme si obligatia la plata in cazul rezilieri contractului ionutcosoveanu ionutcosoveanu In noiembrie pe data de 3 am fost la sediu [FURNIZOR] pentru a incheia un contract de internet bineinteles dupa ce am discutat la telefon si am intrebat daca ... (vezi toată discuția)