avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Teapa BINGO ROMANIA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Teapa BINGO ROMANIA

Buna ziua,

Nu stiu daca am postat unde trebuie dar poate ma ajuta cineva.
In luna februarie 2014 am castigat la emisiunea BINGO ROMANIA difuzata pe Kanal D, la premiile telefonice si conform contractului trebuia sa incasez in cont suma de bani dupa 90de zile. Au trecut cele 90 de zile, banii nu au veni, i-am contactat, m-au dus cu vorba 2-3 saptamani (ca s-au decalat platile) iar acum am aflat ca emisiunea a fost inchisa iar banii ii voi primi dupa data de 15 sept 2014 cand se v-a reia emisiunea. Detin un proces verbal de la dansii cu suma si data la care trebuia decontat premiul.Cu siguranta emisiunea nu v-a mai aparea,
Unde sa ma adresez? politie, judecatorie, ANPC?
sunt multi oameni in aceasta situati.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristinavoinescu , utilizator 14:02, 18 Iunie 2014
ciao,mama mea a castigat si ea in editia televizata in ziua de 16 martie 2014.Si ea la fel dupa ca a facut toate documentele to asa ia zis ca dupa 90 de zile banii vor intra in contul bancii Transilvania .a verificat si azi ,dar banii nu au intrat inca si cei mai urat ca cei de la banca zambeau cand au auzit ca trebuie sa primeasca bani de la bingo romania.Mama a dat telefon chiar azi la sediul lor ca avea nr de telefon scris pe asa zisul document la care doamna de la centrala ia zis ca din septembrie cand vor deschide noul sezon de bingo romania se vor face platile la toti! Dar regulamentul lor prevede clar la articolo 48 (4) zice ca daca castigatorul a rendivicat premiul si nu la ridicat la data prevazuta ,premiul va ajunge in fondul de premii .
ACUMA AM VAZUT SI EU CA SANT MULTI CEI CARE SE PLANG DE ACEEASI SITUATIE CE PUTEM FACE?UNDE SA NE ADRESAM?
MAMA A FACUT DATORII IN BAZA ACESTUI PREMIU IAR ACUMA NU POATE PLATI ACESTE DATORII.
UNDE SA NE ADRESAM
VA RUGAM SA NE AJUTATI DACA STITI CEVA
DE CE NU SCRIU SI ZIARELE DESPRE ASTA?
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un mesaj pe tel ca am castigat 20000 de euro! utiliz13 utiliz13 Buna E urgent am primit un mesaj pe tel de la Super Bingo Metropolis si spunea ca am castigat 20000 de euro si pentru a intra in posesia premiului trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o problemă puţin mai deosebită la care aş ... atentu atentu Bună ziua, Am o problemă puţin mai deosebită la care aş dori un sfat, o părere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2022 un post de radio din ... (vezi toată discuția)
Probleme si obligatia la plata in cazul rezilieri contractului ionutcosoveanu ionutcosoveanu In noiembrie pe data de 3 am fost la sediu [FURNIZOR] pentru a incheia un contract de internet bineinteles dupa ce am discutat la telefon si am intrebat daca ... (vezi toată discuția)