avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... prescrierea impozitului pe venituri din activitãþi ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

prescrierea impozitului pe venituri din activitãþi comerciale

Bună seara,sper să mă ajute cineva cu un răspuns clar .cum scap de probl.mea cu impozitul asta de care nu am ştiut până în dec 2011, ce datează di 2004.sunt îngrozit,e o suma destul de mare ptr mine şi dk aş fi ştiut plateam de la început.vă rog să mi dea cineva un indiciu,un eventual scenariu,cum poate evolua situatia.vă multumesc
Cel mai recent răspuns: aadrian74 , utilizator 21:53, 28 August 2014
Va rog sa urmariti raspunsurile pe care l-ati primit la aceeasi intrebare pusa si ieri. Va multumesc.
buna seara.cu respect v rog sa mi dati u sfat in contin. cu aceeasi problema in discutie din 2012 cand am deschis topicul.bineinteles ca au aparut alte somatii si titluri exec. intre timp si suma s a marit.va rog sa mi spune ti ce trebuie sa fac pt a iesii din situatia asta.....v am trimis si un email cu aceeasi rugaminte...pot trimite si actele ce le am intr un email catre dvstra.va rog insistent un sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venituri din activitati independente aadrian74 aadrian74 buna seara!am avut un chiosc(pfa) pana in anul 2004(ultima declarare de venit) ulterior dupa 7ani am primit prima somatie si titlul exec la o suma ce reprez ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit o cota parte dintr-o succesiune? ContSters237654 ContSters237654 a murit tata in anul 2009 si s-a facut succesiunea pentru apartamentul pe care il avea in proprietate.50% mama,iar ceilalti 50% s-au impartit in cote egale ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita Octavia Turbatu Octavia Turbatu Am [b]inca [/b] o firma, din 2004 am depus decl.100 trimestrial si bilanturi anual, pe 0. Zilele trecute primesc o [b]somatie[/b] de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)