avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din primarie...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din primarie...

Va rog sa ma ajutati cu un sfat,nu stiu carei institutii sa ma adresez..este vorba despre un primar care impreuna cu,contabilul au ,,mancat,,7 miliarde de la primarie,primarul l-a fortat pe contabil sa-si dea demisia,acum acesta este internat la psihiatrie (ma gandesc ca vrea sa obtina vreun certificat de nebun).carei institutii ma adresez pt o plangere impotriva primarului,pt.ca acel contabil nu putea face nimic fara acordul acestuia.ne-au tot promis ca ne fac in localitate ,ba una,ba alta ,iar intre timp au mancat banii publici!multumesc celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: roberta0728 , utilizator 16:23, 19 Februarie 2012
Poate fi vorba de acte de coruptie asa ca va puteti adresa Directiei Nationale Anticoruptie. Cel mai apropiat sediu de localitatea dvs. il puteti gasi pe site-ul alaturat:
[ link extern ] /
Definitia coruptiei:
...primirea de foloase necuvenite, traficul de influenta etc.; constituie activitatile ilicite desfasurate in scopul obtinerii de avantaje materiale sau morale, a unor pozitii sociale sau politice inalte. Coruptia cuprinde incalcarea normelor referitoare la indatoririle functionarului public, precum si neindeplinirea obligatiilor legale de catre agentii economici, avand un grad sporit de periculozitate sociala, cu profunde consecinte negative asupra intregului sistem social...

[ link extern ]
L.C.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva politiei si parchetului vacarus catalin vacarus catalin unde pot sa fac plingere impotriva politiei si parchetului? (vezi toată discuția)
Competenta in control la scoala tora68 tora68 buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie depusa o sesizare cu privire la munca unei contabile de la o scoala gimnaziala? de la inspectorat scolar judetean ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pe punct de lucru? fanyk fanyk La o societate comerciala care doua puncte de lucru in aceeasi localitate (doua magazine) contabilitatea se tine separat pe fiecare punct de lucru? (vezi toată discuția)