avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare bunuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare bunuri

buna ziua,
in urma cu 6 ani la o perchezitie corporala mi s-au retinut anumite bunuri si valori. o parte din acestea mi s-au inapoiat a doua s-au a treia zi. am primit acasa o ordonanta prin care sint anuntat de neinceperea urmaririi penale. am asteptat sa treaca termenul de recurs si am depus la procuratura o cerere prin care solicit recuperarea acestora. au trecut 70 de zile si nu am primit nici un raspuns. intre timp am trecut pe la procuratura si mi s-a spus ca in termen de o luna voi primi raspuns, dar a trecut si acesta.
ce ar trebui facut in continuare. cui ma mai pot adesa.
multumesc anticipat pt raspuns
cm
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 11:38, 18 Februarie 2012
Formulaţi o plângere la prim-procurorul parchetului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea sechestrului asiguratoriu sammy44 sammy44 Buna ziua! In urma cercetarii penale s-a instituit sechestru asigurator , procurorul a dispus o ordonanta de neinceperea urmaririi penale , dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Inceperea urmaririi penale pentru furt din magazin nicole111 nicole111 In martie am fost prinsa furand dintr-un supermarket 2 produse in valoare totala de 23 lei. Produsele au fost restituite, magazinul a spus ca nu se constituie ... (vezi toată discuția)