avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 112

Buna ziua!
In declaratia 112, am selectat gresit casa de sanatate a angajatului (Ilfov in loc de Bucuresti) pentru lunile 11 si 12.2011. Pot face rectificativa? Daca da, trebuie sa le fac in versiunea in care le-am transmis pe cele doua atunci, sau in versiunea actuala?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicod , utilizator 22:02, 18 Februarie 2012
da, faceti declaratie rectificativa ,bigati casuta rectificativa si cu formularele care erau la data respectiva nu cu cel modificat acuma in 2012 , cu versiunea cu care le-ati transmis atunci !
Va multumesc mult
:offtopic: Interventie moderator:

@nicod

Inteleg ca deschideti mai multe discutiii in forum cu acelasi subiect pentru a ne verifica exactitatea si calitatea raspunsurilor? :hm:

Monica nu am nimic cu tine :), tocmai de aceea nu am procedat la stergerea acestui topic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Imi pare rau daca am gresit cu ceva, dar nu am formulat niciodata de doua ori aceeasi intrebare, numai subiectul a fost acelasi pentru ca se referea la decl. 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare concediu medical iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, concediul medical se declara doar in declaratia 112? sau mai exista si alta declaratie la sanatate? (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Tot 112 migaste migaste eu am la asociatie angajate 2 persoane (adm.si fem.serv.) cu contract individual de munca, o persoana (presedinte) cu contract de mandat si o persoana cu ... (vezi toată discuția)