avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tot 112
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tot 112

eu am la asociatie angajate 2 persoane (adm.si fem.serv.) cu contract individual de munca, o persoana (presedinte) cu contract de mandat si o persoana cu conventie civila (cenzor, ca e din afara blocului)....pt. CIM trimiteam pana acum, semestrial D.100 si 102, pt. conventia civila D.205 (anual) pt.impozit si la D.102 adaugam si contributia la sanatate din conventie (semestrial), iar pt.contractul de mandat, unde retin CASS la angajat si impozit habar n-am ce sa trimit..... acum, cu declaratia unica, ce fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:11, 10 Februarie 2011
Interventie moderator
V-am mai spus o data sa postati problema in topicul din fruntea sectiunii, topic in care se vorbeste despre D.112.
Aici voi inchide acest topic.

Daca mai deschideti inca o data un alt topic despre aceasta tema vi-l voi sterge fara avertisment!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)
Tot despre declaratia unica 112 migaste migaste am mai gasit aici ceva despre aceasta declaratie; eu inteleg ca se renunta la trimiterea mai multor declaratii lunare (la somaj, CAS, sanatate) si se trimite ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre angajatii unei asociatii de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Urmeaza sa fiu administrator cu Contract Individual de Munca al unei asociatii de proprietari. Sunt inregistrata in Revisal, ANAF. 1.Ce formulare trebuie ... (vezi toată discuția)