avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tot despre declaratia unica 112
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tot despre declaratia unica 112

am mai gasit aici ceva despre aceasta declaratie; eu inteleg ca se renunta la trimiterea mai multor declaratii lunare (la somaj, CAS, sanatate) si se trimite doar asta; declaratia 100 o trimit semestrial, ca asa spune la lege... deci, pana la urma, ce inlocuieste aceasta declaratie? si daca am conventii sau contracte de mandat pentru care retin si sanatatea 5,5%, asta cum trec in declaratia unica? chiar sunt in ceatza total...ar fi trebuit sa lase un termen mai lung pana la folosirea ei...multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:26, 9 Februarie 2011
Interventie moderator

Cititi topicul Declaratia unica 112 de la inceputul sectiunii noastre. Acolo veti gasi raspunsuri la intrebarile dv. In special ultimele 10 pagini cand am inceput sa ne lamurim mai bine.
Aici voi inchide topicul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot 112 migaste migaste eu am la asociatie angajate 2 persoane (adm.si fem.serv.) cu contract individual de munca, o persoana (presedinte) cu contract de mandat si o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe pentru pensionarii la ap oret20 oret20 Multumesc celor care au raspuns solicitarilor mele..... dar vaiii, nu mai termin cu intrebarile !!!! mai am o multime de intrebari.....am nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Retineri aplicate asupra veniturilor realizate din conventii civile cristina.botezatu cristina.botezatu Buna, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in privinta retinerilor care trebuiesc facute potrivit legii asupra veniturilor pe care o asociatie le ... (vezi toată discuția)