avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impozite si taxe pentru pensionarii la AP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impozite si taxe pentru pensionarii la AP

Multumesc celor care au raspuns solicitarilor mele..... dar vaiii, nu mai termin cu intrebarile !!!! mai am o multime de intrebari.....am nelamuriri in privinta declaratiei 112....oare chiar este necesara?

Va rugam sa ne precizati daca o Asociatie de Proprietari, care are doi angajati pensionari in baza conventiei mandat - presedinte si censor, pentru care se plateste impozit salarial de 16% si se depune lunar declaratia 100 - trebuie sa se mai retina si vireze CAS de 5,5% asupra indemnizatiei.
Acesti doi angajati au platit in toata perioada activitatii lor acest C.A.S., platesc si in prezent din pensii. Ei nu primesc de la Asociatia de Proprietari ajutoare de boala sau concedii medicale si nici un alt fel de indemnizatii de sanatate (prevazute in O.G. nr.158/2005)
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:57, 7 Martie 2011
Va rog sa cititi topicul dedicat Decl.112 de la inceputul acestei sectiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii 2012 alimik alimik Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite administratorului ,cenzorului si femeii de serviciu , unei ... (vezi toată discuția)