avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... retineri aplicate asupra veniturilor realizate din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

retineri aplicate asupra veniturilor realizate din Conventii Civile

Buna,

Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in privinta retinerilor care trebuiesc facute potrivit legii asupra veniturilor pe care o asociatie le plateste colaboratorilor pe baza CC pentru 2011. Atat ca si fel de retinere cat si cuantum.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:15, 4 Februarie 2011
Urmariti discutia despre Declaratia unica 112 din topul primei pagini a sectiunii noastre.
am incercat dar e o "mare" de probleme printre care nu reusesc sa gasesc problema conventiilor civile. Daca ma puteti ajuta cu un link, ar fi grozav.
In acel topic veti gasi exact problema conventiilor civile. Macar cititi ultimele 3-4 pagini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot despre declaratia unica 112 migaste migaste am mai gasit aici ceva despre aceasta declaratie; eu inteleg ca se renunta la trimiterea mai multor declaratii lunare (la somaj, CAS, sanatate) si se trimite ... (vezi toată discuția)
Tot 112 migaste migaste eu am la asociatie angajate 2 persoane (adm.si fem.serv.) cu contract individual de munca, o persoana (presedinte) cu contract de mandat si o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari maria ionescu maria ionescu Va rog lamuriti-ma in urmatoarea`problema: O asociatie de proprietari care are 3 angajati cu conventie civila , dintre care 2 pensionari si unul angajat si la ... (vezi toată discuția)