avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cotizatie sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cotizatie sindicat

sunt membru de sindicat la o societate privata ,mi se opreste cotizataia pe statul de plata. Pot sa schimb asta sau este obligatoriu. Daca ma retrag din sindicat mai sunt obligat sa platesc ? ,
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
conete, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 11:01, 19 Februarie 2012
Ce anume vreti sa schimbati? Sa nu mai fiti membru de sindicat sau sa nu vi se retina cotizatia pe statul de plata?
sa nu mi se retina cotizatia pe statul de plata
Daca ramaneti membru de sindicat , cum veti plati cotizatia? ... daca va retrageti din sindicat, atunci nu veti mai plati cotizatia respectiva...
Puteti iesi din sindicat, asa nu vi se va mai retine cotizatia
o platesc sub orIce alta forma adica vreau sa am posibilitattea sa nu o platesc si sa suport consecintele trecute in statut adica la trei luni de neplata sa fiu esclus.
am fost si nesIndicalist dar tot mi se oprea cotizatie deoarece beneficiam de ccm pe unitate spun ei.EU VREAU SA STIU DACA ESTE LEGAL CA UNITATATEA LA CARE LUCREZ SA-MI OPREASCA FARA ACORDUL MEU COTIZATIA .

Am fost si nesIndicalist dar tot mi se oprea cotizatie deoarece beneficiam de ccm pe unitate spun ei.EU VREAU SA STIU DACA ESTE LEGAL CA UNITATATEA LA CARE LUCREZ SA-MI OPREASCA FARA ACORDUL MEU COTIZATIA .

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cotizatie sindicat eduardvl eduardvl Cum se procedeaza atunci cand angajatorul nu doreste sa retina cotizatia membrilor de sindicat pe statul de plata? Cum il putem determina sa faca acest lucru? ... (vezi toată discuția)
Aplicarea unui contract colectiv de munca dorianhodisan dorianhodisan La nivel de unitate s-a incheiat un contract colectiv de munca la care sunt parti: unitatea angajatoare, sindicatul SANITAS si - conform contractului ... (vezi toată discuția)
Inscriere in sindicat - abuziva bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Eu nu sunt in sindicatul societatii de 4 ani (m-am retras voit). La fel ca mine mai sunt inca vreo 30 persoane. Azi am primit fluturasul de ... (vezi toată discuția)