Buna!nu stiu daca am incadrat intrebarea mea in categoria potrivita dar sper ca o sa primesc un sfat.Tocmai am terminat in vara aceasta facultatea de drept.M-am gandit ca ar fi momentul sa fac ceva,m-am saturat de invatat, asa ca am exclus pentru moment masteratul, Baroul si INM-ul.Insa acum nu stiu ce pot sa fac mai departe, peste tot se cere experienta, nu pot consilier juridic, jurist, nimic.Si de unde sa si scot 3 ani experienta daca eu numai ce am terminat facultatea.Mi se pare ca imi sunt inchise multe porti ca proaspat absolvent.#-oSau poate nu stiu eu unde sa caut.Chiar sunt Baroul si toate cele urmatorul pas?Nu exista nimic mai de inceput?As vrea tare mult sa ma obisnuiesc putin cu mediul pana sa ma arunc direct in ce e mai dificil:( Ma poate ajuta cineva cu un sfat?Multumesc anticipat
In primul rand ce vreti dvs. sa realizati ?
Raspunsul doar dvs. il stiti. Poate il spuneti si noua.
In domeniul juridic, ca si in orice alt domeniu, nimic nu este usor.
Si lucrurile care ti se par simple, dupa o analiza de fond, constati ca sunt o problema.
Nu puteti sa afirmati ca v-ati saturat de invatat si in acelasi timp ca vreti sa faceti ceva in domeniu.
Nu puteti face nimic in domeniu daca v-ati saturat de invatat. Nicio usa nu este inchisa daca doriti sa invatati in continuare.
In momentul in care va veti hotari sa continuati cu invatatul vi se vor deschide toate usile.
Profesiile juridice nu sunt usoare, trebuie sa fiti silitor si sa stiti ce vreti. Altfel trebuie sa va orientati catre alte profesii.
Absovent drept
sonkasb
Buna, am nevoie de ajutorul vostru: nu am un job momentan insa cochetez tot mai mult cu ideea de a ma angaja in domeniu (am absolvit Facultatea de Drept in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
ghinda_florin
vreau sa aflu si eu niste raspunsuri legat de sistemul juridic,am terminat universitatea spiru haret bucuresti facultatea de drept,cu diploma de licenta luata ... (vezi toată discuția)