avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fise fiscale - contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fise fiscale - contabilitate

fise fiscale
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:15, 18 Februarie 2012
Ce-i cu ele?:rolleyes:
Fisa fiscala este un formular tipizat ce cuprinde sumele (exprimate in lei) inscrise in statele de salarii sau de plata aferente perioadei de raportare si platite salariatilor, angajatilor sau persoanelor beneficiare de venituri asimilate salariilor.
In fisa fiscala sunt cuprinse:
- veniturile din salarii lunare nete, care reprezinta baza de calcul a impozitului pe salarii atat la locul unde se afla functia de baza, cat si in afara functiei de baza, potrivit metodologiei proprii fiecarei situatii;
- impozitul lunar pe veniturile din salarii;
- deducerile personale lunare si celelalte deduceri de care beneficiaza salariatii la locul unde au functia de baza.
Gabrielle Monique a scris:

Ce-i cu ele?:rolleyes:

nu pot sa listez borderoul
V-am raspuns in celalat topic. Pe acesta am sa-l inchid, cu permisiunea Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala macarie dennise macarie dennise oare pentru administrator trebuie sa se depuna si fisa fiscala pe 2010 ? (mai are si alt loc de munca cu contract) (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu redus când ai în întretinere copil minor nicolle2014 nicolle2014 Bună seara! Am un prieten care mi-a spus ca dacă trimit la locul de munca o adeverință prin care spun ca am un copil în întreținere nu îmi va ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru IonD IonD Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: 1.un contract individual de munca cu timp partial ( 6 ore ),este insotit de un alt contract individual de munca ... (vezi toată discuția)