avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eroare aparuta la listare borderou fise fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eroare aparuta la listare borderou fise fiscale

Nu pot sa listez borderoul la fisele fiscale ,, the system cannot find the path specified''., ma poate ajuta cineva?


Cel mai recent răspuns: georgetrif2004 , utilizator 12:25, 27 Februarie 2012
Eroarea "The system cannot find the path specified"

Cand incercati sa rulati un fisier executabil va intalniti cateodata cu eroare "The system cannot find the path specified". Nu, nu aveti virus pur si simplu unul dintre folderele in care se afla fisierul executabil are diacritice in nume. Aceasta eroare o intalniti mai ales dupa ce instalati browser-ul Firefox in limba romana deoarece acesta creaza un folder care are diacritice in nume, folder in care sunt descarcate automat programele.

Pentru a remedia problema alegeti din setarile Firefox sa descarce fisierele in alt folder. Pentru a rula fisierele deja descarcate mutati-le intr-un alt folder.



[ link extern ]
nu cred ca ma descurc
Problema e ca folder-ul in care descarci contine diacritice in denumirea lor. Redenumeste acest folder in asa fel incat sa nu mai contina diacritice si vei rezolva problema.



Sau incearca sa folosesti browserul Internet Explorer. :sorry:
Ati instalat cumva programul de fise fiscale in alt director fata de cel predefinit?
mai degraba cred ca nu e compatibil cu windows7. asta e systemul pe care il aveti?daca da ,cautati pe cineva cu xp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare instalare revisal hg nr. 500/2011 utc utc Buna ziua, In documente am atasat eroarea de la instalare a aplicatiei revisal HG 500/2011. Va rog, Cum remediez aceasta problema? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)