avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum ar fi mai bine pentru mine?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum ar fi mai bine pentru mine?

Buna ziua!
As dori sa prestez o activitate de consultanta catre o firma, pe parte tehnica si nu stiu cum sa ne intelegem cel mai bine din punct de vedrere al contractului.
Firmea vrea sa plateasca in baza unui contract de prestari servicii.
Acuma, nu stiu cum ar fi mai bine pentru mine: sa imi fac firma, sa ma infiintez ca PFA sau cum sa fac?:((:((
Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac, pentru ca sa platesc cat mai putine taxe.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristifp , utilizator 21:52, 19 Februarie 2012
Buna dimineata,

Daca aveti calificarea necesara pentru a desfasura o astfel de activitate, parerea mea este sa infiintati un P.F.A.
Buna Gabrielle!

Poti te rog sa imi spui cam ce taxe as avea de platit si cu cati bani as ramane in mana dintr-o activitate ce am facturat-o la 2000 Euro?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii pfa radubr radubr Caut un model de contract de prestari servicii - consultanta tehnica in constructii-ca pfa .Ce obligatii financiare deriva din acest contract (impozit, taxe, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prestari servicii andrea2014 andrea2014 Buna,va deranjez cu o intrebare.Sotul meu doreste sa colaboreze legal,un fel de subcontractor cu o firma din Franta.Activitatea propriu-zisa ar fi de prestari ... (vezi toată discuția)
Subcontractare ssm Liviump Liviump Daca inchei un contract de prestari servicii (ssm) pe CAEN 7022 (in calitate de PFA sau SRL), si deoarece nu sunt abilitarea ca serviciu extern in SSM pot ... (vezi toată discuția)