avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume minor

Buna ziua,
Sunt mama unei minore ,in urma procesului de divort in care tatal nu a solicitat derept ul la vizita sau alte pretentii ;proces incheiat cu aproximativ 2 ani in urma,as dori ca fiica mea sa poarte numele meu de fata,deoarece tatal a disparut definitiv din viata copilului cu toate ca locuim in acelas oras si nu a avut nici o piedica din partea mea sa o viziteze.In plus numele fostului sot este implicat in diverse scandaluri si pot dovedi in instanta cu probe acest lucru.
Am vreo sansa?
Si care este procedura?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: cosmina05 , utilizator 10:56, 19 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, schimbare nume minor în urma unui test adn. sunt obligată să trec în certificatul de naștere numele tatălui biologic? Camelia563 Camelia563 Buna ziua.Am si eu o intrebare mai delicata,daca ma puteti ajuta.Sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani,dar căsătoriți de 2 ani si avem un copil de 5 ... (vezi toată discuția)
Procura parinte lulita lulita fiica mea are 8 ani ,in urma divortului tatal a obtinut ore de vizite pe care niciodata nu-e nici nu le-a respectat nici nu a vizitat copilul locuim in orase ... (vezi toată discuția)
Proces de tăgadă AncaEli AncaEli As avea și eu o întrebare. Eu vreau să deschid proces de tăgadă a paternității. Fostul meu soț mi-a dat o declarație notariala când am scos ... (vezi toată discuția)