Buna ziua. Aseara eram cu prietenii intr-un club si stateam baricadati in masini pentru k un grup mai mare vroiau sa ne altoiasca si am sunat la 112 ca sa chem politia. A trebuit sa-i povestesc ce se intampla femeii care a raspuns dupa care mi-a dat pe altcineva, a trebuit sa spun din nou povestea dupa care asta ma redirectionat la altcineva, asta ma intreba si el ce se intampla si m-am saturat sa le zic la fiecare povestea cand aia mai aveau putin si spargeau geamul si i-am zis celui din telefon ,,da'va in ... ca pana veniti voi murim aici| Dupa care mi-a inchis si apoi m-a sunat de pe un nr de orange si m-a intrebat de ce il injur. Pot fi chemat la politie in zilele urmatoare si sa patesc ceva pentru treaba asta?
Da, este posibil sa fiti chemat zilele urmatoare la Politie pentru a da explicatii.
Poate ca va veti intreba(si pe buna dreptate, bineinteles) de ce sunteti tinut la telefon si trebuie sa dati explicatii peste explicatii.O sa incerc sa va spun eu de ce: lucrul acesta se face datorita faptului ca multe dintre apelurile la numarul de telefon 112 se fac in spirit de gluma.Sunt multe persoane care suna doar pentru a face glume proaste, in timp ce echipajele trimise dupa aceasta la fata locului isi dau seama ca au facut un drum fara rost, consumand resurse fara nicio noima.Acesta este din pacate adevarul...
Din pacate aceasta este cauza pentru care sunteti tinut la telefon atata vreme.
O zi frumoasa!
Da, fapta dvs. constituie contraventie si vi s-ar putea transmite acasa prin posta sau prin politistul de proximitate o amenda!!! Totusi e putin probabil...Cazuri de genul acesta sunt des intalnite raportat la persoanele care lucreaza la 112...SUCCES!