avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot pe scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot pe scara blocului

Buna Ziua.
Ma numesc Simona-Maria si am o problema f. serioasa.
Am cumparat de 1 an de zile un apartament si de ceva vreme in scara blocului nostru zilnic ne confruntam cu un spectacol de nedescris si anume:
persoane necunoscute stationeaza in parterul blocului consumand bauturi alcolice si deranjand frecvent locatarii cu zgomotul pe care il fac.
Ne exaspereaza . cui ma adresez ? si cum formulez plangerea toti locatarii fiind de acord sa facem o plangere scrisa la politie. Cum redactez ca cineva sa ne i-a in seama.
Va multumesc pentru ajutor.
Scrieti cu vorbele dv. acea solicitare si o adresati sectiei de politie de care apartineti. Sa o semneze cat mai multi locatari.
Sau contactati telefonic politistul de proximitate sau sunati la 112.
In situatii de acest fel,de preferat este ca asociatia de proprietari prin presedinte sa adreseze sesizare oficiala la sectia de politie
Problema dvs.este una frecventa.Sunati zilnic la 112 si chemati politia. Fara sa va prezentati chiar . Vor primi amenzi si nu se vor mai strange in scara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jocuri de noroc in scara blocului Maximusro Maximusro Bun gasit tuturor membrilor forumului! Am intrat aici pentru a lamuri o problema. Locuiesc la bloc, in Bucuresti si de la un timp incoace in scara blocului se ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii in scara blocului androidu androidu De doua luni in scara blocului la intrare ,unde locuiesc , zilnic , seara de seara, se string trei fete si rtei, cinci baieti, cu virste intre 16 si 19 ani, de ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste apartament bloc augbarbu augbarbu Doresc să adresez o plângere împotriva unui locatar care locuieste la un etaj superior deasupra apartamentului meu, care perturbă liniştea în dese ... (vezi toată discuția)