avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjarea linistii in scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjarea linistii in scara blocului

De doua luni in scara blocului la intrare ,unde locuiesc , zilnic , seara de seara, se string trei fete si rtei, cinci baieti, cu virste intre 16 si 19 ani, de la orele 19 pina la 22, care perturba linistea locatarilor cu tipete ,urlete ,risete, muzica, tigari , seminte aruncate pe jos bineinteles si ca sa evit un scandal cu acestia am solicitat administratia blocului sa i a masuri dar, raspunsul a fost ca nu au ce sa le faca , ca sint in orele legale ! Inteleg, stai de vorba civilizat, dar nu asa sa te scota din minti. Deci, e liber la petrecere pe scara blocului ? Poate ma lamuriti voi cum sta treaba ! :frantic:
Cel mai recent răspuns: konstant , utilizator 17:08, 11 Martie 2015
Sesizati oficial presedintele de asociatie care poate dispune afisare la loc vizibil afis de atentionare program de liniste si pastrare curatenie
Puteti supune atentiei inclusiv instalarea de interfon ,astfel incat accesul persoanelor straine in scara/imobil sa fie restrictionat sau permis numai cu acordul proprietarilor
Nu vrea nimeni sa se implice . Nu i intereseaza decit sa plateasca locatarii intretinerea si atit ! Sa fac sesizare la Plitia locala ?
Sunati la 112 si cereti politia la orice ora sunteti deranjat de zgomot. Unii se linistesc dupa prima interventie a politiei.
Am sunat la Politie Circa 7 si mi au spus ca presedintelede bloc sa sesizeze politistul de proximitate de zona. Pai n o sa faca asta asa ceva !!! M a lamurit si Politia !
Daca va agreseaza cineva in casa dumneavoastra oare trebuie sa intervina presedintele asociatiei!?
Sunt blocuri in care nu exista asociatie, presedinte... Politia trebuie sa intervina.
Chiar daca ar da telefon presedintele, tot politia trebuie sa intervina.

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Viata la bloc AbramburicaA6 AbramburicaA6 Va rog sa-mi spuneti daca persoane straine de scara blocului si chiar de bloc au dreptul sa vina sa sada sau chiar sa se intinda pe treptele de la intrarea in ... (vezi toată discuția)
Zgomot pe scara blocului mona-maria mona-maria Buna Ziua. Ma numesc Simona-Maria si am o problema f. serioasa. Am cumparat de 1 an de zile un apartament si de ceva vreme in scara blocului nostru zilnic ne ... (vezi toată discuția)