avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... viata la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

viata la bloc

Va rog sa-mi spuneti daca persoane straine de scara blocului si chiar de bloc au dreptul sa vina sa sada sau chiar sa se intinda pe treptele de la intrarea in scara, sa vorbeasca tare, sa rada, sa fumeze, la orice ora, chiar din noapte uneori. Ce am putea face in calitate de proprietari si locatari ,sa scapam de problema asta ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
AbramburicaA6, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:07, 21 Mai 2020
Buna ziua,
Sa puneti usa inchisa si interfon.
Sa chemati 112 daca deranjaza linistea blocului.
Multumesc pt raspuns , dar mai concret, scarile de la intrarea in bloc se considera spatiu public sau proprietatea celor ce platesc impozit si pt. curatenie ? Ma intereseaza mult , pt. ca locuiesc la parter si am un geam la distanta de cca. un metru, depinde cat de mult se apropie persoana respectiva.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
AbramburicaA6, utilizator
Intrarea in bloc, deci si acele scari, sunt parti comune ale tuturor locatarilor. Asociatia de proprietari si oricare dintre locatari poate sa solicite ajutorul politiei locale pentru nerespectarea regulilor de convietuire in comun, a regulamentului asociatiei privind orele d eliniste. Perturbarea linistii.
Da, daca se face zgomot mare puteti chema.politia.
Dar, sa avetingrija sa nu va amendeze pe dvs.
Daca sunati la 112 fara motive temeinice riscati sa va amendeze pe dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sesizati oficial politia teritoriala
Nu va hazardati sa apelati serviciul de urgenta pentru astfel de spete deoarece nu reprezinta pericol asupra vietii si riscati amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii in scara blocului androidu androidu De doua luni in scara blocului la intrare ,unde locuiesc , zilnic , seara de seara, se string trei fete si rtei, cinci baieti, cu virste intre 16 si 19 ani, de ... (vezi toată discuția)
Constructii la parterul blocurilor CristinaNast CristinaNast Buna ziua. Recent, la parterul blocului, o firma care se ocupa cu produse alimentare a inchiriat, de la proprietar ( tot de produse de genul), un spatiu de la ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin bloc dummegans dummegans Buna, am o intrebare legata de masurile legale pe care le pot lua in urmatoarea situatie: locuiesc singura in chirie intr-un bloc la etajul trei. Sunt ... (vezi toată discuția)