Va rog sa-mi spuneti daca persoane straine de scara blocului si chiar de bloc au dreptul sa vina sa sada sau chiar sa se intinda pe treptele de la intrarea in scara, sa vorbeasca tare, sa rada, sa fumeze, la orice ora, chiar din noapte uneori. Ce am putea face in calitate de proprietari si locatari ,sa scapam de problema asta ?
Multumesc pt raspuns , dar mai concret, scarile de la intrarea in bloc se considera spatiu public sau proprietatea celor ce platesc impozit si pt. curatenie ? Ma intereseaza mult , pt. ca locuiesc la parter si am un geam la distanta de cca. un metru, depinde cat de mult se apropie persoana respectiva.
Intrarea in bloc, deci si acele scari, sunt parti comune ale tuturor locatarilor. Asociatia de proprietari si oricare dintre locatari poate sa solicite ajutorul politiei locale pentru nerespectarea regulilor de convietuire in comun, a regulamentului asociatiei privind orele d eliniste. Perturbarea linistii.
Da, daca se face zgomot mare puteti chema.politia.
Dar, sa avetingrija sa nu va amendeze pe dvs.
Daca sunati la 112 fara motive temeinice riscati sa va amendeze pe dvs.
Sesizati oficial politia teritoriala
Nu va hazardati sa apelati serviciul de urgenta pentru astfel de spete deoarece nu reprezinta pericol asupra vietii si riscati amenda