avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Jocuri de noroc in scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Jocuri de noroc in scara blocului

Bun gasit tuturor membrilor forumului!
Am intrat aici pentru a lamuri o problema. Locuiesc la bloc, in Bucuresti si de la un timp incoace in scara blocului se strang un numar de tineri care practica jocuri de noroc, fumeaza si consuma bauturi alcoolice. Intrebarea mea este ce act normativ interzice asemenea manifestari?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maximusro , utilizator 19:55, 10 Martie 2010
L nr 61/1991
Puteti apela politia, fie pe cei de la circa de politie de care apartineti, fie la 112.
Sunt trei posibilitati:
1.Fie Asociatia de locatari,in urma unei sedinte a mebrilor sai sau a comitetului acesteia,formuleaza plangere la Politie pentru a fi sanctionati conform prevederilor Legii nr.61/1991.
2.Fie formulati dvs.personal, in scris sau telefonic la dispeceratul politiei
3.Exista posibilitatea sesizarii politistului de proximitate,care are posibilitatea legal de a discuta intai cu cei in cauza,de a-i avertiza.
Daca acei tineri sunt ai unor locatari din bloc,asociatia de locatari,poate lua legatura cu parintii acestora pentru a se solutiona problema ,pe cale amiabila
1. Multumesc. Am aruncat o privire acolo...
Ar fi altceva mai specific?

2. Dar in cazul in care persoanele se strang in timpul zilei / serii inainte de ora 22?

3. Am apelat cu cateva zile in urma. Nu stiu daca este o coincidenta, dar au plecat cu cateva minute inainte sa apara echipajul de politie...

LATER EDIT: nu sunt locatari ai blocului si au varste destul de mari (18 - 25 ani), incat nu este cazul de a se lua legatura cu parintii acestora. Practic sunt considerati "derbedeii cartierului".
Inca o data, multumiri.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
Maximusro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vesnica muzica din fata blocului Camelia Muntean Camelia Muntean Locuiesc intr-un bloc din sectorul 3 la parter. Seara de seara, in fata ferestrelor mele, \"baietii buni si veseli\" ai cartierului, posesori de cefe gloase, ... (vezi toată discuția)
Politia sau protectia mediului? Bolo77 Bolo77 Am niste vecini nesimtiti care mananca seminte, fumeaza si isi fac intretinerea masinilor in fata blocului, aproape de geamul meu(locuiesc la parte). Care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Ma puteti ajuta va rog cu niste lamuriri......Am dori sa facem o plangere colectiva din partea locatarilor unui bloc impotriva persoanelor care de cateva luni ... (vezi toată discuția)