avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme firma cablu TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme firma cablu TV

In 2004 aveam propria mea retea de net , bine nu era legala, cu timpul internetu sa dezvoltat si au venit altii in 2006 am avut un contract cu o firma care imi prelua clientii meu dar eu achitam factura si imi isea destul de bine apoi am vindut si in 2007 a venit rd cel de la firma de inainte mia zis sa ma duc sa imi fac contrcat ca voi da curent si voi avea net gratuit.Cam asta e inceputul acum eu in ultimii 4 ani am stat prin diferse orase , am vrut sa deschid si eu un abonament de cablu tv cand mam dus la firma cica am datorii pe un contract incheiat in 2008 4...5 februarie, in acea data eu eram in constanta, deci nu avfeam cum sa semnez am cerut copiile si mi le-a dat , mentionez ca primele 2 pagini nu sunt semnate pe a 3 pagina o semnatura pe a 4 aceeasi semnatura care sigur nu e a mea, acest contract figureaza pe 4 februarie 2008.Pe 5 februarie 2008 figureaza un act aditional care e semnat cu o senatura asemnatoare mie, si care are datele corecta dar in aceeasi zi mai figureaza o declaratie care are serie de buletin si numar de buletin un buletin de al meu expirat in 2003, deci actul aditionat are o serie de buletine si un numar bun care il aveam acum iar declaratia avea serie si numar de la contractul expirat, mai mult la tot acest contract a fost afisata o copie de buletin expirata in 2003, eu le-am zis ca nu am fost acasa nu am semnat si deci nu am cum sa platesc acea suma, le-am zis ca sunt nebuni cum sa puna acea copie de buletin si ca sunt prea multe nereguli, ce as putea face?
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

litigiu inchiriere teren garaj tonee tonee Buna ziua! Din aceasta luna am intampinat o problema cu primaria. Primaria ma acuza ca am cu ei un contract de inchiriere pentru un teren de garaj incheiat ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds suspecta de fals in inscrisuri sub semnatura privata ContSters164969 ContSters164969 -in data de 10.08.2010, am fost contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei RCS-RDS, care imi aducea la cunostinta faptul ca am un numar de ... (vezi toată discuția)
Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)