avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inregistrarea societatilor comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inregistrarea societatilor comerciale

Bunaziua!
M-ar interesa sa afle care sunt asemanarile si deosebirlie intre inregistrarea unei societati comerciale in Registrul Comertului si in Monitorul Oficial si in ce masura sunt cerute aceste inregistrari. Va multumesc anticipat!
Nu exista doua feluri de inregistrare a societatilor comerciale , ci una singura la Oficiul Registrului Comertului .Dupa depunerea dosarului acesta va publica in Monitorul Oficial actul constitutiv .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-se publica actul constitutiv in monitorul oficial? IB IB Buna ziua, Va rog sa ma informati daca se publica actul constitutiv la infiintarea unui SRL in MO. Am primit un raspuns ca se publica, dar am gasit in ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar de dizolvare andex andex Buna seara. Am o problema si sper ca poate cineva sa ma ajute. Astazi am depus la ONRC un dosar de dizolvare pentru o societate... ceea ce nu trebuia depus. ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale act constitutiv doriacristina doriacristina De-a lungul ultimilor ani, am facut mai multe acte aditionale la actul constitutiv (schimbare locatie, adminstrator, etc). Trebuia sa duc la ORC fiecare act ... (vezi toată discuția)