avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... TRIBUNALUL DE LA HAGA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

TRIBUNALUL DE LA HAGA

MA INTERESEAZA CUM POT SA DESCHID UN PROCES IMPOTRIVA STATULUI SPANIOL SI UNDE, PENTRU A CONTESTA O HOTARARE JUDECATOREASCA A UNUI TRIBUNAL SPANIOL CARE MIE MI SE PARE ILEGALA SI INJUSTA SI CARE INCALCA DREPTURILE OMULUI SI CARE IMI ADUCE MARI PREJUDICI MIE SI FAMILIEI MELE!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 19 Februarie 2012
Va puteti adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului ... nu faceti confuzie intre Curtea Europeana a Drepturilor Omului cu sediul la Strassbourg si Curtile internationale de la Haga , acestea din urma fiind in numar de doua , fiecare avand atributii distincte trebuie sa lamurim competenta fiecareia dintre ele.

Un justitiabil care a epuizat caile interne (nationale) de atac impotriva unei hotarari pronuntate de instantele romane se va adresa cu cerere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului , cu sediul la Strassbourg , instanta care este competenta a constata incalcarea Conventiei Europene pentru “Apararea Drepturilor si a Libertatilor Fundamentale” de catre un stat semnatar (printre care si Spania).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunal mirzamagda mirzamagda cum pot sa procedez sa mut procesul la trbunalul de la haga? (vezi toată discuția)
Tribunalul de la haga oana99 oana99 Va rog frumos cine ar putea sa-mi raspunda si mie. Pentru a deschide un proces la haga de unde se incepe?? Trebuie avocat din romania sau de acolo?? Pentru un ... (vezi toată discuția)
Proces litigii munca ionica1 ionica1 Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)