avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stâlp înaltã tensiune pe proprietate particularã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stâlp înaltã tensiune pe proprietate particularã

pe pamantul propietate se afla un stilp de inalta tensiune .
as putea cere o chirie avind in vedere ca ma incurca la lucrat terenul si pierderea de productie

triff cristian
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:46, 21 Februarie 2012
pai cand ati cumparat terenul nu era acel stalp acolo ?
pamintul este propietate nu la/m cumparat .
Când a fost pus respectivul stâlp pe terenul d-voastră şi sub ce formă? Vi s-a cerut acceptul, vi s-a făcut expropiere ? Dacă stâlpul este în beton , acea suprafaţă va fi calculată pentru despăgubire, prin contract cadru,Se poate încheia un contract cu respectivii dar în prealabil o notificare. sau prin instanţă.
stalpul a fost acolo inainte de 1989 si este din fier ,fiind destul de mare,dupa '89 am devenit propietar pe suprafata respectiva.
cu cine as putea rezolva problema?
pai cum ati devenit proprietar ?
in momentul in care ati intrat in posesia terenului daca stalpul era acolo eu consider ca nu mai aveti ce sa faceti.
poate doar sa va judecati insa .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cecdrept am eu si ce drept are statul? etudor etudor in urma cu 6 ani am cumparat un teren agricol la marginea satuluiin suprafata de 0,85 ha. este la soseaasfaltata,amposbilitate sa rtag apa ,gaz ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)
Curent de inalta tensiune si albinele ContSters395409 ContSters395409 Buna ziua , daca ma poate ajuta cineva cu un sfat : In urma cu ceva timp , am cumparat un \"petec \" de pamant pentru a ma pregatii de anii de pensie ... (vezi toată discuția)