avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru inceperea unei afaceri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru inceperea unei afaceri

Buna seara.
Imi puteti spune va rog ce fel de fonduri europene pot fi accesate de catre un tanar de 25 ani pentru inceperea unei afaceri?
Eventual dati-mi va rog un site de pe care sa pot afla mai multe informatii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kent8d , utilizator 21:26, 23 Februarie 2012
Dvs stiti in ce domeniu doriti sa activati?
Cititi aici
www.fonduri-structurale.ro/
Programe operationale si alte finantari,precum si aici:
[ link extern ] -
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
danacj a scris:

Dvs stiti in ce domeniu doriti sa activati?
Doamna consultant, va multumesc pentru intrebare.
"Activez" intr-un domeniu in prezent si chiar imi place mult ceea ce fac.

Probabil insa ca ati observat ca am pus intrebari despre facultati, despre fonduri nerambursabile sau despre alte lucruri de acest gen...
Intrebarea din acest topic este pusa pentru un bun prieten care ma tot intreba despre aceste fonduri si pur si simplu i-am promis ca ma voi interesa.

Va multumesc pentru raspunsul la intrebarea de mai sus si va doresc o seara magnifica!

Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
Kent8d, utilizator
Doamna consultant v-a raspuns corect. Fondurile europene sunt organizate pe domenii de activitati. Functie de domeniu veti gasi sau nu finantare, chiar si pentru inceperea unei afaceri.
Probabil ca v-ar fi dat mai multe amanunte daca ati fi raspuns la domeniul in care va activa prietenul. Fara malitiozitate, o seara magnifica.
Imi cer mii de scuze, se pare ca am inteles eu gresit.
Domana consultant, imi cer public scuze din partea dumneavoastra si sper ca nu v-am suparat.
De asemenea, tin sa ii multumesc colegei de mai sus pentru ca mi-a atras atentia.
O seara frumoasa!

P.S. Chiar nu am vrut sa par malitios referitor la acea urare, imi pare rau ca s-a-nteles gresit...
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Kent8d, utilizator
@Kent8d
E ok, cu o mica modificare a expresiei:
imi cer public scuze din partea dumneavoastra

in loc de " din partea " schimbam cu "fata de" :))
In rest , eu am inteles comentariul dvs.si nu am intervenit deoarece a facut-o @simiga
explicand sensul intrebarii mele.Sper ca link-urile sa fi fost de folos iar atunci cand obiectivele prietenului dvs. vor fi clare , reveniti pentru alte lamuriri.
@simiga
Va multumesc si eu pentru interventie.

O zi super!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cretumircea cretumircea Buna ziua, pentru fonduri europene 2012 - 2013 puteti sa ma indrumati cumva ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Inceput afacere agricultura Ioana051 Ioana051 Buna seara si bine v-am gasit. In viitorul apropiat familia mea va obtine niste bani si ne gandim sa ii investim. Am dori sa ne infiintam o mica cultura de ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)