Un cadru didactic titular solicita pensionarea pt. limita de varsta incepand cu 1 iulie 2012. Cand ii platim concediul de odihna, avand in vedere ca scoala se incheie pe 22 iunie 2012?
Compensarea zilelor de CO neefectuate se face la incetarea raportului de munca ... in acest sens, angajatorul poate:
- achita aceasta compensare la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz, pentru plata salariului.
- achita achita chiar si dupa data incetarii raportului, nemaiasteptand data pentru plata salariilor.
Plata co se va face cu respectarea Ordinului 4576 din 11 iulie 2011 privind validarea fluxurilor financiare pentru cheltuielile de personal in invatamantul preuniversitar de stat
Publicat in Monitorul Oficial 772 din 1 noiembrie 2011 ,la data de plata a drepturilor salariale din unitatea dvs.de invatamant ,aferente lunii iunie 2012,(intre 5-7 iulie).
Concediu de odihna
LEOOOO
Daca am avut concediu medical timp de 1 an cod 14/cancer am dreptul la concediul de odihna sau plata acestuia .mentionez ca sunt profesor de 30 de ani si nu am ... (vezi toată discuția)