avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luare in spatiu - nu am dezbatut succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luare in spatiu - nu am dezbatut succesiunea

Buna seara,am si eu o intrebare,,mi-au murit parinti si nu am apucat sa fac acte pe numele meu,,in schimb mai am un frate,,plecat in strainatate,,,,intrebarea este ca as vrea sa o iau pe cumnata mea in spatiu,sa-i fac buletinul pe adresa mea,specificand ca nu am acte pe casa,,cum pot rezolva,,,astept raspuns,,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:37, 19 Februarie 2012
In situatia mentionata nu aveti posibilitatea legala a lua in spatiu avand in vedere ca dvs nu puteti face dovada ca detineti calitatea de proprietar asupra spatiului in care intentionati sa introduceti pe cumnata dvs
Conform norme in vigoare pentru luarea in spatiu este necesar prezentarea urmatoarelor documente :
-cererea tip de solicitare a stabilirii resedintei ( de la ghiseul SEIP);
-CI - ul solicitantului ;
- documentul cu care se face dovada adresei de resedinta, original si copie( adica actul de proprietate al imobilului ;
- CI -ul gazduitorului ( adica al proprietarului imobilului ;
- un timbru fiscal de 1 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte viza de resedinta diana1989 diana1989 Buna tuturor! As dori sa va intreb,cum as putea sa imi fac mutatie in sect 4 avand in vedere ca in trecut am apartinut de sect. 5,parintii mei vanzand ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane? valy_ungur valy_ungur [b] Buna seara ! Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua ... (vezi toată discuția)
Am devenit cetățean român Veverita1982 Veverita1982 De ce acte am nevoie de a ma lua cineva în spațiu în România (vezi toată discuția)