avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA vanzare casa veche
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

vanzare casa veche

Buna ziua!

Daca firma detine in patrimoniu o casa veche construita in regie proprie in anul 1975, dar nu detine proces verbal de receptie semnat, poate fi considerata o constructie noua conform art. 141 alin 2 lit. f punctul 3? deoarece data primei ocupari este data de data semnarii procesului verbal de receptie definitiva a constructiei.
Fiind veche eu as opta pentru vanzarea fara tva, dar nu stiu daca ma incadrez in situatia data.

Alte discuții în legătură

Cladire noua sau veche, tratament tva office.carmen office.carmen Cum se considera o cladire construita in regie proprie si receptionata in decembrie 2008,veche sau noua? Care este tratamentul contabil la facturare,din punct ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva vanzare cladire RAMONICI RAMONICI Buna ziua. Am nevoie de ajutor . In august 2007 s-au construit pe firma 3 vile in vederea vanzarii . August 2007 este luna in care s-a semnat procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Colectare tva privind imobile achizitionate de la pers fizice Bbianca Bbianca Buna ziua, In cazul in care o SOC vrea sa vanda un imobil(constructie 2009) achizitionat de la o persoana fizica ,colecteaza TVA? Mentionez ca vanzarea se va ... (vezi toată discuția)