avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit pfa

buna ziua,mi-am infiintat pfa anul trecut pt comert cu fructe si legume in piata. acuma trebuie sa merg la finanate sa declar venitul pe 2011.trebuie sa am contabila sau pot sa merg singura la finante sa declar venitul?si dak pot sa merg si singura ce hartii trebuie sa iau la mine?
Cel mai recent răspuns: Ancatataru , utilizator 12:45, 20 Februarie 2012
credca acest link va lamureste..
[ link extern ]
multumesc,sa inteleg k trebuie sa merg la finante si sa completez declaratia 220 si cam atat?declaratia 200,
scuze
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2012
Ancatataru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare la taraba de legume - fructe ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, vrem sa deschidem o taraba de legume - fructe in piata( PFA, neplatitor de TVA), ce declaratii trebuie depuse la finante, ce registre trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa miki-mihaela miki-mihaela Buna ziua, am inteles ca pentru a comercializa legume -fructe in piata este nevoie de aceasta forma pfa. exista si alta forma avantajoasa dpdv al ... (vezi toată discuția)
Pfa in curs de radiere - mai are rost sa completez declaratia 220 jansen jansen Daca deja am fost la Registrul Comertului si am depus cererea de radiere (inclusiv costul radierii+celelalte acte adiacente), mai are rost sa completez ... (vezi toată discuția)