avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aprobarea tacita in cazul autorizatiilor de construire ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aprobarea tacita in cazul autorizatiilor de construire - jurisprudenta

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu practica judiciara referitoare la aprobarea tacita in cazul autorizatiilor de construire? Ma intereseaza solutiile date in sensul obligarii primarului la emiterea autorizatiei de construire raportate la prevederile O.G. nr. 27/2003 privind procedura aprobarii tacite.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Proces cu primaria pentru emiterea autorizatiei de constructie 30 LAURA 30 LAURA Am dat primaria in judecata pentru obligarea la emiterea AC. Am castigat la Tribunal , primaria a facut recurs , dar spre surprinderea mea cand am luat ... (vezi toată discuția)
Abuzurile functionarilor primariei alinh alinh Buna ziua Am si eu o chestiune de rezolvat si anume am depus la primarie un dosar pentru obtinerea autorizatiei de construire conform legii 50/1991.Adresele ... (vezi toată discuția)
Aviz anfp...aprobare tacita? julien_slbz julien_slbz ANFP intarzie, nejustificat, emiterea avizului pt transformarea unui post de functionar public...Daca s-a depasit termenul legal de 30 de zile, se poate aplica ... (vezi toată discuția)