avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii si taxe PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii si taxe PFA

Doresc sa stiu concret. Sunt PFA si ma ocup de webdesign (Creare situri si administrare pagini web).

Doresc sa stiu toate declaratile pe care trebuie sa le depun in 2012 si datele limita.

In cea ce priveste taxele, cum se declara venitul realizat. Presupun ca se face astfel:
Total Incasari (intrari) din care se scad toate cheltuielile si CAS
Din cate am inteles voi primi o adeverinta in baza careia voi face plata efectiva pe 2011 a CASS (pana acum am facuto dupa un venit estimat) iar aceasta se va deduce abia la anul, in baza unui act pe care il primesc de la Casa de asigurari si sanatate.
Cine stie va rog lamuriti-ma.

Multumesc anticipat. O zi cat mai buna.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 11:45, 20 Februarie 2012
trebuie sa depuneti declaratia 200 pana pe data de 25 martie 2012 data la care trebuie sa achitati si prima transa de impozit anticipat pe 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila legendkiller legendkiller Buna seara, Mi-am facut un PFA in sistem real, impozit 16% pe profit. Ma ocup de gazduirea paginilor web, mai exact hosting. Pentru eliberarea facturilor, ... (vezi toată discuția)
Platã cass jean59 jean59 Am infiintat PFA in iunie 2012 iar in octombrie 2012 l-am desfiintat fara a avea activitate.Am platit conform declaratiei estimative trim 3 si trim 4 .In ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)