Inteleg ca tatii sunt obligati sa stea o luna in CCC. Aceast lucru este obligatoriu la ambele variante de concediu ( atat 1 an, cat si 2 ani)?
Ne alegem noi luna? In situatia in care serviciul nu-i permite acest lucru, luna se pierede?
Eu urmeaza sa nasc chiar pe 1 martie si vreau sa stau acasa 2 ani. O sa trebuiasca sa ma intorc la servici pe 1 februarie 2014?
Trebuie luate pe rand toate situatiile prevazute in lege si nu numai cate un singur alineat .. astfel ca daca nu se solicita dreptul la concediul propriu de cel putin o luna, celuilalt parinte i se va reduce durata CCC, potrivit alin.1 teza a II-a a art.4 ind.1 din aceste norme de plicare a OUG nr.111/2010.
Alin 9 se refera la perioadele de suprapune a CCC, adica in cazul in care in timpul CCC1 se mai naste inca un copil ...
Off,
Unde ar trebui sa scriu , sau ce sa fac sa stiu exact, pentru ca sunt intr-o asemenea iar cei de la Primarie au zis ca nu mai este valabila.
Ce sa fac ca sa nu pierdem acea luna?....daca ramane tot sotia in crestere copil, am putea pierde indemnizatia.... ce e de facut?
1. Atata timp cat nu s-a modificat OUG 111/2010 nu se poate afirma ca nu mai este obligatoriu ca si celalat parinte sa intre, cel putin o luna, in CCC.
2. Deocamdata sunt in vigoare actualele prevederi ale OUG 111/2010 si trebuie sa le respectam pe acestea.