avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... fise fiscale 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

fise fiscale 2011

Angajatorii sunt obligati sa editeze fisele fiscale in format hartie, in doua exemplare semnate si stampilate. Din cele doua exemplare, unul se pastreaza de catre angajator, iar celalalt se inmaneaza angajatului.
Va rog sa-mi spuneti care este baza legala a celor de mai sus si unde sunt prevazute sanctiunile pentru nerespectarea acestor prevederi.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Radu Aura , utilizator 14:15, 20 Februarie 2012

OMEF nr. 2293/2007 - Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii
ANEXA Nr. 3
PROCEDURA DE DEPUNERE A FISELOR FISCALE

4. Angajatorii editeaza fisa fiscala in format hartie, in doua exemplare:

- un exemplar, semnat si stampilat conform legii, se pastreaza de catre angajator;

- un exemplar, semnat si stampilat conform legii, se inmaneaza angajatului.

Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala - ce se intampla daca firma nu vrea sa o elibereze ? noiklosa noiklosa Buna ziua, In urma cu ceva vreme, am fost angajat la o firma care a incetat raporturile de munca in conditii discutabile, daca nu ilegale, printre altele ... (vezi toată discuția)
Ff2010 anairam_unid anairam_unid Fisele fiscale 2010 se mai depun pe punct de lucru ? (vezi toată discuția)
Carte munca de returnat liniuta liniuta Rog urgent ! Trebuie sa mi se restituie CM de la societ. la care am fost angajat pana in luna august a.c.(2012) care are sediul in Buc. ; rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)