avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil dus in strainatate fara acordul unui parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil dus in strainatate fara acordul unui parinte

sant divortat de un an de zile,fosta sotie lucreaza in irlanda.anul trecut a venit in tara sa-i semnez pt fetita sa plece in irlanda pe 2 sapt. in vacanta ,am semnat pt ca si fetita a vrut la mama ei.copilul nu a venit in tara nici pina in ziua de azi.am hotarare judecatoriasca de vizita cu luarea minorei la mine acasa.vreau sa precizez ca ancheta sociala pt copil sa facut in tara la adresa fostilor mei socri.cei de facut? va rog sa ma ajutati!

Alte discuții în legătură

Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi vad copilul? ovidiuvk ovidiuvk Buna ziua! In urma unui proces de divort, fetita mea a fost incredintata mamei. Fosta mea sotie, inainte de pronuntarea sentintei prin care mi se permitea ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita nefructificat danuta2010 danuta2010 Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare. Fostul sot are dreptul sa o ia pe fetita noastra in vacanta de vara 2 saptamani(avem decizie de la notar, nu ... (vezi toată discuția)