avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... invitatie cetatean pakistanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

invitatie cetatean pakistanez

BUNA ZIUA! As dori sa aflu daca in cazul in care fac invitatie unui cetatean pakistanez acesta trebuie sa se afle pe teritoriul PAKISTANULUI in tot acest timp(1-2luni)...pana cand mi se aproba invitatia?....specific k momentan lucreaza pe teritoriul altui stat si urmeaza sa se intoarca definitiv in PAKISTAN in luna mai ....va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gaby_riff , utilizator 23:27, 4 Martie 2012
se poate afla oriunde, nu are nici o relevanta.
Ba mai mult, daca se afla legal intr-unul dintre statele ai caror cetateni sunt exceptati de la obligativitatea vizei de intrare in Romania, iar vizita ar fi avea loc in perioada in care detine viza valabila in statul respectiv, ar beneficia de exceptie de la procedura invitatiei avizate de ORI. In acest caz ar fi suficient sa-i trimiteti o invitatie notarizata. Dar valabilitatea vizei romane nu poate depasi valabilitatea vizei straine.
multumesc pt raspuns!...m-am gandit k poate trebuie verificat ceva acolo;altfel nu inteleg de ce are ORI nevoie de 1-2 luni pt aprobare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie pentru cetatean strain dintr-un stat non ue gaby_riff gaby_riff Cu o saptamana in urma sotului (din PAKISTAN) i s-a refuzat acordarea vizei tip D pentru reintregirea familiei. Eu sunt rezidenta in GERMANIA. De la Ambasada ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)
Invitatie andreeanist andreeanist Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula. As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i ... (vezi toată discuția)