avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Amprentarea somerilor?!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Amprentarea somerilor?!

Buna ziua,
sunt somera la 57 de ani si doresc sa aflu, daca amprentarea somerilor de catre un simplu lucrator de la Agentia Jud.ptr.Ocuparea FM este obligatorie, asa cum mi s-a spus, cand m-am prezentat pentru vizarea carnetului de somer.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 20 Februarie 2012
nu există încă reglemetare legislativă pentru... amprentarea şomerilor ...persoanele care intra în somaj vor fi amprentate daca doresc asta, în conditiile în care la sediile AJOFM din tara au fost amenajate spatii în care cei care primesc somaj sa poata sa îsi faca viza lunara fara sa mai fie nevoiti sa treaca pe la ghiseele functionarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj RalucaGeorgiana1995 RalucaGeorgiana1995 tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt ... (vezi toată discuția)
Nesemnarea carnetului de somaj SergiuLuci SergiuLuci Am intrat in somaj si acuma as avea o problema caci trebuie sa plec din tara pe un termen de 2 luni.Intrebarea ar fi daca mai primesc somaj sau daca poate sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj simonica_roxy simonica_roxy Buna ziua! Am depus in data de 24.03.2009 dosarul de somaj la una dintre agentiile teritoriale de ocupare a fortei de munca, deoarece nu am avut intocmit ... (vezi toată discuția)