avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nesemnarea carnetului de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nesemnarea carnetului de somaj

Am intrat in somaj si acuma as avea o problema caci trebuie sa plec din tara pe un termen de 2 luni.Intrebarea ar fi daca mai primesc somaj sau daca poate sa semneze altcineva (grad de rudenie 1) in locul meu?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:55, 15 August 2009
Trebuie anuntata la somaj plecarea din tara.
Carnetul de munca nu se semneaza lunar de catre somer. Somerul se prezinta cu C.I/B.I si cu carnetul de somer pt. a fi vizat.
Faceti la AJOFM o cerere, vi se va suspenda acordarea somajului pe perioda plecarii din tara si apoi veti face cerere de repunere in plata.
Si vizarea acestui carnet se face lunar?As vrea ca in timpul de 2 luni de zile cat sunt plecat in strainatate familia mea sa primeasca acest ajutor de somaj.Multumesc
Vizarea carnetului se face lunar.

Alte discuții în legătură

Nu s-a pus viza de somaj la timp ContSters166197 ContSters166197 daca un somer nu se prezinta la viza la data stabilita in cate zile se poate prezenta la viza sa nu isi piarda dreptul la somaj:(( (vezi toată discuția)
Somaj elena02 elena02 Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Sunt in somaj de 3 luni, pe luna noiembrie nu am reusit sa pun viza pe carnetul de somaj, m am prezentat la AJOFM ... (vezi toată discuția)
Semnarea carnetului de somer cu intarziere AnirolfAivlis AnirolfAivlis Buna seara, Astazi, 17.09.2015, trebuia sa semnez Carnetul de somer, dar am intarziat 30 de minute peste programul celor de ANOFM de la sectorul 6, ... (vezi toată discuția)