avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit venituri online din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit venituri online din strainatate

Sunt angajat al unei firme din Romania.
Pe langa asta, obtin venituri din afiliere de pe un site creat de mine (contine linkuri catre produse vandute de altii, si eu primesc un comision de fiecare data cand cineva face click sau cumpara, in urma recomandarilor mele). Veniturile astea trebuie declarate prin intermediul declaratiei 201, poate cineva sa imi recomande un contabil in Cluj-Napoca care sa ma consilieze in vederea depunerii declaratiei (eventual sa depuna pentru mine) contra cost? As prefera pe cineva cu experienta similara (puteti da si pm).

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru punere la dispozitie de opere protejate pescaruionut pescaruionut Buna Ziua ! Acum cativa ani am creat un website de filme online. Pe website (server) de la bun inceput au fost incarcate doar pozele si textul filmelor iar ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru vanzarea pe okazii.ro geo444 geo444 Avand in vedere ca la vanzarea pe Okazii siteul percepe un comision de 2.8% din pretul de vanzare (+24% TVA din acest impozit), se deduce ceva din plata ... (vezi toată discuția)