avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce trebuie sa fac pentru a primi alocatia copilului pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce trebuie sa fac pentru a primi alocatia copilului pe card?

Buna ziua!
Cum trebuie sa procedez pentru a putea primi alocatia copilului pe card? Mentionez ca in momentul de fata o primesc prin posta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 1603 , utilizator 16:41, 20 Februarie 2012
Faceti o cerere la Agentia de plati si prestatii sociale
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare alocatie de pe card la posta! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Pana in aceasta luna am primit alocatia copilului pe un card de debit de la o banca. Acum am revenit in tara,am un domiciliu stabil si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe card VeneraM VeneraM Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)
Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)