avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Am un angajat cu 1 Februarie 2012, pana cand depun ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Am un angajat cu 1 Februarie 2012, pana cand depun decl. 010 pentru mentiuni?

Cu data de 1 Februarie am un angajat(este singurul, dar firma a mai avut salariati) si vreau sa stiu pana la ce data depun declaratia 010 (pentru aceasta mentiune)?
Cel mai recent răspuns: dacidaci , utilizator 19:34, 22 Februarie 2012
Legea spune 10 zile.Descarcati 010 si acolo este scris totul.
art.77 cod proc. fiscala spune ca in 30 de zile de la indeplinirea mentiunilor si in explicatia de completare nu este specificat.
La Bucuresti iti cer in 10 zile si in plus confirmarea de la ITM.
Am depus ieri declaratia 010 de mentiuni (luare in evidenta salariat) si se depune in termen de 15 zile pentru societatile noi si in termen de 30 zile pentru societatile mai vechi. Nu se cere confirmare de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vectot fiscal popescu leontina popescu leontina buna ziua, stie cineva sa-mi spuna o societate care nu mai are angajati din februarie 2011, cand trebuie declarat in formulra 010 scoaterea din evidenta ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 Monicaluis Monicaluis Buna ziua, as avea nevoie de niste lamuriri si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Exact acum o luna mi-am infiintat o firma care deocamdata nu are ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)