avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chemare in judecata.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chemare in judecata.

Pentru un vecin care nu a respectat autorizatia de constructii,cu privire la ne respectarea granitelor.
Cel mai recent răspuns: omvesel , utilizator 20:04, 20 Februarie 2012
Actiune in granituire, plangere pentru tulburare de posesie, depinde ce anume s-a petrecut acolo , in concret.
Pot da amanunte;in 92 am facut o casa de vacanta,in 2000 vecinu a construit o casa peste alta veche dar...zidul a fost turnat la numai 15-20 cm de hotarul care desparte cele 2 proprietati,siapoi normal streasana depaseste intre 25-50 cm hotaru .Am facut sesizari la primariela timpul respectiv,afost atentionat, a fost amendat si in rest nimic.Mai rau,,a mai construit si un gard de zid si tot asa a intrat cu pana la 50 cm pe proprietatea mea,asta acum cativa ani 2009-2010 am facut reclamatie la primarie ,politie,a fost amendat si atat.Acum.am facut din nou o cerere la primarie,si a spus ca EI nu pot face NIMIC, si ca eu sa dau in judecata, asta pe scurt, daca ma pute-ti lumina as fi recunoscator, cu stima jan Vasiliu Ploiesti.janvasiliu@gmail.com.0722626632.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu intre vecini. omvesel omvesel In 1993 am cumparat un teren in Loc.Maneciu Prahova,unde am costruit o casa de vacanta, cu toate actele necesare. Pri anul2000 un vecin de al meu a :refacut: o ... (vezi toată discuția)
Anulare declaratie notariala cdragoman cdragoman In anul 2009 vecinul meu (avocat de meserie) a construit un zid despartitor din beton si BCA intre proprietatile noastre, care intra 15 cm pe terenul meu, ... (vezi toată discuția)
Mutare linie de hotar nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In spatele casei ramase de la parinti ,(in care nu locuieste numei deocamdata, dar am vrut sa o ... (vezi toată discuția)