avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul corect CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul corect CM

Va rog sa ma lamuriti referitor calcul CM.
In statul de plata la rubrica nr zile CM este trecut 21/22 zile functie de luna respectiva.
Eu am dreptul la 564 zile CM pe ultimii doi ani. Pentru un an de zile calculul corect este 6x 21+6x22 ,sau 6x30+6x31 ?Nu mai spun ca in unele luni figurez 15 zile lucrate si 7 CM si asa mai departe.

In alta ordine de idei firma este in insolventa si sunt cu plata CM la luna mai,spun ca nu au bani.Eu am probleme mari de sanatate si am muncit ani la rand fara sa am CM.

Daca sunt nevoita sa ma pensionez pe caz de boala si firma nu a platit cotizatiile,desi au fost oprite de la salariat si ei sunt in insolventa pot avea probleme?
Nu am destule pe cap,ma mai stresez si cu aceste probleme:((

Multumesc anticipat pentru ajutor:
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 09:11, 17 Noiembrie 2008
Angajatorul pastreaza originalul si copia o depune la casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu postnatal miha52 miha52 Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza concediu pre/postnatal. menstionez ca am 1378 brut + bonuri de masa. Se iau in calcul si primele? (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical 41ur34 41ur34 Buna ziua, Concediul medical se calculeaza in functie de ultimile 6 luni lucrate sau in functie de ultimile 6 luni calendaristice? Am avut o operatie de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical irina_marieta irina_marieta Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)