avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluarea performantelor profesionale inviduale a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluarea performantelor profesionale inviduale a angajatului

Intrebare : Poate fi aplicata de catre un angajator evaluarea performantelor unui angajat functie de notarea aplicata sefului acestuia ?
Mai explicit : 
Un director general al unei institutii evalueaza seful unei agentii teritoriale cu calificativul 3,51 iar in procedura primita in agentia teritoriala, seful acestei agentii (notatul cu 3,51 ) nu-si poate evalua angajatii cu o nota mai mare decat cea acordata acestuia de catre directorul general 
Unde in legislatia muncii este prevazuta aceasta norma ?
Daca directorul general nu-si agreeaza (politic ori emotional....treaba lui ) si-si noteaza reprezentantul in teritoriu cu aceasta nota, de ce sa suport eu ca angajat efectul de halou ?
In afara contestatiei acestei evaluari ce pot face ?
Mentionez ca procedura evaluarii ar fi trebuit sa cuprinda cele 3 etape :
a) completarea fisei de evaluare de catre evaluator;
b) interviul;
c) contrasemnarea fisei de evaluare.
Etapa b) interviul – nu a avut loc

Multumesc pentru atentia si timpul acordat.
Irina Elena
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 23 Aprilie 2012
Evaluarea persoanului se face indiferent de numarul de salariati ... procedura trebuie stabilita prin Reg.Intern al angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de evaluare angajati - baza legala doru1971 doru1971 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari : - Fisa de evaluare pentru un angajat se face in mod obligatoriu pe 12 luni? - In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii lawritza lawritza ma puteti ajuta cu un model de oboective de performanta si criterii de evaluare va multumesc:D (vezi toată discuția)
Fisa postului kerekesmargo kerekesmargo conform noului cod al muncii ,exista obligatvitatea ca FISA POSTULUI sa contina criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatiilor (vezi toată discuția)