avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cumpararea autoturism SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cumpararea autoturism SRL

Am un SRL si as vrea sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica.
-Ce documente trebuie sa intocmesc pentru transferul dreptului de proprietate de la persoana fizica la SRL?
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 14:38, 24 Februarie 2012
conrtact de vanzare cumparare
Contractul trebuie autentificat de un notar public?
ar fi indicat dar nu este obligatoriu. Puteti incheia un contract de vanzare cumparare pe acel formular care se gaseste la administratiile financiare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare Luminita D Luminita D buna ziua, Un antecontract vanzare cumparare intre doua persoane juridice se poate intocmi fara a fi autentificat la notar ,urmand ulterior sa se faca ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)