avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asigurari private
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asigurari private

Buna-ziua as avea si eu o intrebare si anume:daca sunt in concediul pt ingrijirea copilului bolnav de la 3 la 7 ani oare m-as putea ocupa cu asigurarile private de sanatate,m-ar afecta cu ceva,am voie sa fac aceste asigurari(cand o sa se faca),ma afecteaza cu ceva la concediul pt ingrijirea copilului bolnav?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Am dreptul la bilet de tratament intr-o statiune balneara? carmencj carmencj Buna-ziua as avea si eu o intrebare si anume:daca sunt bolnava de astm bronsic si sunt in CIC(concediul pt ingrijirea copilului bolnav)pt fetita mea de 3 ... (vezi toată discuția)
Ordinul ms/cnas nr. 60/32/2006 - incalca dreptul copiilor peste 7 ani la ingrijire/atentia mamei atat timp cat sunt bolnavi acasa sau internati in spital Profu40 Profu40 Buna ziua, asta am patit oameni buni, fetita mea in varsta de 8 ani a facut febra 3 zile la rand si ne-am internat in spitalul Victor Babes. Au urmat ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa revenire ccc ezio82 ezio82 Buna ziua, Care este perioada de concediu de odihna ce ii revine salariatului ce revine din crestere copil ? Am un caz, persoana revine la locul de munca ... (vezi toată discuția)