avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general presa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

presa

Este o firma de prestari servicii si facem abonament la presa pentru clientii nostri,adica abonamentul este pe firma noastra iar presa se livreaza la clientii nostri.
eu trebuie sa facturez mai departe abonamentul catre clientul nostru,il facturez cu 9%sau cu 24%

Alte discuții în legătură

Contabilitate Ionela90 Ionela90 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o societate care se ocupa cu prestari de serviciu. Are un contract incheiat cu fancourier si la ... (vezi toată discuția)
Tva servicii cazare vlad.aurelia vlad.aurelia Suntem o firma care are ca obiect de activitate \\"facilitati de cazare de scurta durata\\" si printre clientii din Romania avem si clienti din strainatate,in ... (vezi toată discuția)
Tva aferent unui contract extern ksimona ksimona In cadrul contractului extern pe care il avem cu un partener din Italia am utilizat subcontractanti din aceeasi tara. Materialele neparasind tara de ... (vezi toată discuția)