avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatii acoperis bloc de locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatii acoperis bloc de locuinte

Buna ziua

Daca intr-un bloc cu 12 apartamente unde pentru reparatia unui acoperis ar trebui sa plateasca fiecare proprietar de apartament o anumita suma,ce se poate face in cazul in care 3-4 proprietari nu vor sa plateasca?

Mutlumesc,
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 21:43, 21 Februarie 2012
Hotararile cu privire la reparatii se i-au de catre Adunarea Generala ( A.G ) a proprietarilor si sant obligatorii pentru toti proprietarii din asociatie , daca cineva este nemultumit de reparatii acesta a avut ocazia in A.G. sa isi exprirme parerea si sa voteze si se supune votului majoritatii din asociatie indiferent de parerea sa .
Multumesc pt raspuns.
... se trec pe lista de plata si raman restante si urmeaza caile legale ma departe de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolarea exterioara a blocului ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Sunt presedinte la asociatia de proprietari, avem in discutie izolarea exterioara a blocului. La adunarea generala s-a hotatat ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz szabyku szabyku Buna. Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme : 1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor. ''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)
Plata acoperis tvictory68 tvictory68 Stau intrun bloc cu acoperis si vrem sa-l reparam, dar nu vor toti vecini sa contribuie cu bani. Cum se poate legal sa-i facem si pe ceilalti locatari sa ... (vezi toată discuția)